Det er muligt for medlemmer, at deltage på et træningshold

 

Træningen foregår:

  • Mandag kl. 16:00-17:00 - børn 8-12 år (Kun 6 pladser - tilmelding ved holdleder)
  • Mandag kl. 17:00-18:15 - børn og unge 12-16 år (Kun 6 pladser - tilmelding ved holdleder)
  • Mandag kl. 17:00-18:15 - "efterskolehold" kun frem til sommerferien - børn og unge 12-16 år (Kun 6 pladser - tilmelding ved holdleder)
  • Mandag kl. 18:30-20:30 - voksne, øvede, kom og spil sammen (Foreløbigt 16 pladser - tilmelding via event i kalenderen). Fra 1. september starter træning kl. 18:00.
  • Tirsdage og torsdage uge 18-21, kl. 19:00-20:15 - voksne, nybegynder opstartsforløb (Kun 6 pladser - tilmelding via holdleder)

Holdledernes kontaktoplysninger findes på siden "Administration".

Klik på opslagene her på siden for at se mere information.

Trænerne er frivillige fra klubben og vil om muligt blive suppleret med eksterne trænere for de voksne.

Se træningskalender nederst på siden 

Ønskes en introduktion til tennis, så kan der ved henvendelse til klubben, arrangers en trænings-/prøvetime, hvor det er muligt at prøve kræfter med tennis.

 

Husk - at begyndere, om muligt, gerne skal spille tennis mere end én gang om ugen, for at det rigtigt rykker. Så find nogle at spille med og kom op på banerne i dagene mellem træningerne!

Det er naturligvis frivilligt om man som medlem af klubben vil gå til træning.

Hvis det kniber med at finde nogle at spille med, så tilmeldig dig ranglisten eller lav et opslag på opslagstavlen Mangler en makker

 

Alle klubbens trænere/instruktører, har gennemført den lovpligtige gennemgang af straffeattest og alle har naturligvis en negativ, dvs. blank børneattest.

Tennis kan hurtigt lærers - instruktion i simple grundteknikker med boldtyper, der passer til dit niveau gør, at tennis for en nybegynder hurtigt bliver sjovt.