Velkommen til information om midlertidig bookingsystem for Gauerslund Idrætscenters padelbane

For hurtigt at få padelbanen i brug, er der oprettet et midlertidigt bookingsystem på Gauerslund Tennisklubs hjemmeside. Medlemmer af Gauerslund Tennisklub er automatisk oprettet med mulighed for at booke padelbanen.

Hvis du ikke er medlem af Gauerslund Tennisklub, kan du gratis oprette dig som bruger af padelbanen, uden at blive medlem af tennisklubben. Sådan gør du:

  1. "Meld dig ind" - husk at sætte flueben i "Kun padelbruger" (er valgt som standard)
  2. Log ind og book en tid - første gang du logger ind skal du godkende privatlivspolitik
  3. Betal 60 kr./banetime via MobilePay til Gauerslund Idrætscenter (715595). Betalingsinformation forefindes også ved padelbanen (betaling gælder alle, uanset om man er medlem af Gauerslund Tennisklub eller ej)

Ved booking af tid skal der også vælges min. én anden bruger/makker og derfor skal den eller dem du vil spille med, også være oprettet som bruger.

For at sikre, at så mange som muligt får mulighed for at benytte padelbanen, er det foreløbigt således, at en bruger maksimalt kan have 2 aktive bookingtimer af gangen.

Indtægt fra baneleje, går ubeskåret til Gauerslund Idrætscenter - introduktionspris på 60 kr. pr. banetime.

"Meld dig ind"/Opret dig som bruger (oprettelse er gratis)

Book en tid (kræver at du er "meldt ind"/oprettet som bruger og logget ind)

Når du er oprettet som bruger, kan du med fordel benytte dig af MemeberLinks App, som også giver dig mulighed for nemt og hurtigt at booke en tid via din mobil.

Bemærk i øvrigt: At padelbanen efter juleferien, kan books alle dage fra kl. 8 om morgen til kl. 22 om aften. Skolen booker selv tider via bookingsystemet, hvis de skal bruge banen.

 

Ved spørgsmål til booking, oprettelse eller køb af bat gennem InSport kontaktes Poul Mortensen. Ved øvrige spørgsmål til Gauerslund Idrætscenters padelbane kontaktes GIC's padeludvalg.

 

Rigtig god fornøjelse med Gauerslund Idrætscenters nye tilbud!