Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet excl. moms, da foreningen er momsfritaget - med andre ord, den pris der er opgivet er den pris der skal betales. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

ABONNEMENTSVILKÅR
Det er en forudsætning for medlemskabet af Gauerslund Tennisklub, at du tilmelder dig betaling via Dankort/Visa.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Gauerslund Tennisklub fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Gauerslund Tennisklub.

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Gauerslund Tennisklub trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 7 dage inden hver betaling modtage en e-mail, som fortæller dig hvor meget, du skal betale. Du vil få mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ikke ønsker at forlænge dit abonnement

Gauerslund Tennisklub benytter DIBS, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Gauerslund Tennisklub, men hos DIBS.
Gauerslund Tennisklub tilbyder ligeledes betaling med MobilePay via betalingsanmodning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Gauerslund Tennisklub.
Kvittering for betaling sendes pr e-mail, når du tilmelder dig acceptere du vores vilkår og du stopper abn. ved at udmelde dig via Gauerslund Tennisklubs hjemmeside.
Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Gauerslund Tennisklub påmindelse pr. e-mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du har modtaget det nye Dankort, ved at logge ind på https://www.gauerslund-tennis.dk, klik på "Betalingskort".

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på https://www.gauerslund-tennis.dk og som beskrevet ovenfor.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemskab
Ønsker du ikke længere medlemskab af Gauerslund Tennisklub, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil i forbindelse med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben.

REFUSION AF DEPOSITUM FOR UDLEVERING AF BANENØGLE
Adgang til baneanlægget er pr. 1. marts 2022 afløst af et elektronisk adgangssystem.
Der ydes ikke refusion af tidligere betalt nøgledepositum, såfremt et nyt eller tidligere medlem er i besiddelse af en nøgle til baneanlægget.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.