Om klubben

Klubben har sine baner bag Gauerslundhallen mellem Brejning og Børkop.

Klubben har omkring 140 medlemmer, men med 4 baner (3 grus og 1 kunststof), er det stort set altid muligt at få en banetid, som bookes via online bookingsystem.

Klubben drives af frivillige kræfter fra klubben og vi hjælper hinanden med at passe godt på vores tennisanlæg. Se og følg opslag med fejeinstruks ved banerne.

Normalt kan der spilles på grusbanerne fra midten af april og frem til en gang i november. Kunsstofbanen kan benyttes hele året, såfremt der ikke er is og sne på banen.

Klubben er medlem af DGI - se mere om DGI-tennis.

Regler for banernes benyttelse             

 1. Ang. banernes pasning: se ophængte instruks ved banerne - fejeinstruks.
 2. Tennissko skal benyttes og gyldigt skomærke skal bæres synligt. Skomærket er strengt personligt og et evt. misbrug vil medføre sanktioner fra Bestyrelsen.
 3. Reservering af baner kan foretages online og maker(e) skal ligeledes angives.
 4. Hvis man kommer mere end 10 minutter for sent til en reserveret spilletime, har man tabt retten til at spille i den time.
 5. Husk at låse døren, når banerne forlades i ordenlig og opryddet stand.
 6. Parkering i båsene foran Fælleshåbsskolen.( Ingen uautoriserede parkeringer i skolegård eller på brandvej).

Skomærke, gæstekort og nøgler

Der skal ALTID bæres synligt og gyldigt skomærke når man bruger anlægget og medlemmerne opfordres til at holde øje hermed. Skomærket indikerer, at der er betalt kontingent og dermed ret til at bruge anlægget.

Medlemmer med gyldigt medlemskab kan medbringe gæster mod betaling. Det koster 50,- kr. pr. gæst pr. påbegyndt time. Beløbet betales med MobilePay (23228) eller via klubbens konto - angiv navn og medlemsnummer. Se betalingsoplysninger. Når der bookes bane til spil med gæst, benyttes "Gauerslund Tennisklub Gæst 1-3" som makker(e).

Baneanlægget er omkradset af et hegn og det kræver en nøgle for at komme ind på anlægget. HUSK altid at låse efter dig, når du som den sidste forlader anlægget. Nøgle kan mod betaling af 50 kr. i nøgledepositum, bestilles gennem formand eller kasserer. Nøglen skal returneres ved udmeldelse, eller når kontingent ikke er fornyet i en sæson.

Booking af baner

Vær opmærksom på, at ét medlem kun kan have 4 aktive reservationer af gangen (midlertidig sænket til 2 i foråret 2020). En reservation bortfalder, hvis banen ikke er blevet taget i brug senest 10 min. inde i reservationen. Husk også at angive hvem du spiller med.

Vi opfordrer folk til at bruge alle 3 grusbaner, da banerne er nemmere at holde fri for ukrudt og mos, når de benyttes og fejes jævnligt.

Du finder os her

Klubbens addresse er, Fælleshåbsvej 11 7080 Børkop, som er adressen på Gauerslundhallen. Man kan parkere bilen på hallens p-plads og gå 100 meter mod vest forbi hallen med boldbanerne på højre hånd.

  Klik billedet, for at se stort kort

 

Indhold

 • Om klubben
 • Regler for banernes benyttelse
 • Skomærke og gæstekort
 • Booking af baner
 • Baneanlægget