Om klubben

Klubben har i 10 år haft sine baner bag Gauerslundhallen mellem Brejning og Børkop.

Klubben har omkring 120 medlemmer, men med 4 baner (3 grus og 1 kunststof), er det stort set altid muligt at få en banetid. Vil man være helt sikker på at møde op til en ledig bane, så kan der bookes en bane via online bookingsystem.

Klubben er medlem af DGI - se mere om DGI-tennis.

 

Regler for tennisbanernes benyttelse

 1. Ang. banernes pasning: se ophængte instruks ved banerne - fejeinstruks.
 2. Tennissko skal benyttes og gyldigt skomærke skal bæres synligt. Skomærket er strengt personligt og et evt. misbrug vil medføre sanktioner fra Bestyrelsen.
 3. Reservering af baner kan foretages online.
 4. Hvis man kommer mere end 10 minutter for sent til en reserveret spilletime, har man tabt retten til at spille i den time.
 5. Husk at låse døren, når banerne forlades i ordenlig og opryddet stand.
 6. Parkering i båsene foran Fælleshåbsskolen.( Ingen uautoriserede parkeringer i skolegård eller på brandvej).

 

Booking af baner

Vær opmærksom på, at ét medlem kun kan have 4 aktive reservationer af gangen. En reservation bortfalder, hvis banen ikke er blevet taget i brug senest 10 min. inde i reservationen.

Vi opfordrer folk til at bruge alle 3 grusbaner, da banerne er nemmere at holde fri for ukrudt og mos, når de benyttes og fejes jævnligt.

 

Baneanlægget

Klubbens addresse er, Fælleshåbsvej 11 7080 Børkop, som er adressen på Gauerslundhallen. Man kan parkere bilen på hallens p-plads og gå 100 meter mod vest forbi hallen med boldbanerne på højre hånd.

  Klik billedet, for at se stort kort

Klubben drives af frivillige kræfter fra klubben og vi hjælper hinanden med at passe godt på vores tennisanlæg. Se opslag med fejeinstruks ved banerne.

Normalt kan der spilles på grusbanerne fra midt/slutning af april og frem til en gang i november. Kunsstofbanen kan benyttes hele året, såfremt der ikke er is og sne på banen.

Baneanlægget er omkradset af et hegn og det kræver en nøgle for at komme ind på anlægget. HUSK altid at låse efter dig, når du som den sidste forlader anlægget. Nøgle kan bestilles gennem Formanden.

 

Skomærke og gæstekort

Der skal ALTID bæres synligt og gyldigt skomærke når man bruger anlægget og medlemmerne opfordres til at holde øje hermed. Skomærket indikerer, at der er betalt kontingent og dermed ret til at bruge anlægget.

Medlemmer med gyldigt medlemskab kan medbringe gæster mod betaling. Det koster 50,- kr. pr. gæst pr. time. Beløbet indbetales på klubbens konto - angiv navn og medlemsnummer. Se betalingsoplysninger.

Indhold

 • Om klubben
 • Regler for banernes benyttelse
 • Booking af baner
 • Baneanlægget
 • Skomærke og gæstekort